Contact

            

       Nieuw  !!! Nieuwe cursus

Leren dansen  bij Ines Mier Dancers in Vilvoorde

Wanneer u graag wil leren dansen in Vilvoorde, dan kan u in onze moderne dansstudio  terecht. Bij ons kunnen kinder- als jeugdgroepen als volwassenen terecht voor hun eerste danspasjes. Een enthousiast en dynamische lerares staat klaar om de dansers een kwalitatieve dansles aan te bieden.

Dansschool

Onze dansschool biedt een gevarieerd dansprogramma voor kinder- en jeugdgroepen, maar ook volwassenen, aan. U leert dansen met plezier, waar het sociale karakter behouden blijft met de blik voor elkaar. Ontdek hier ons uurrooster.

Dansles

Gooit u graag de beentjes los op de dansvloer, maar kent u de juiste pasjes niet? We bieden talloze dansen aan en werken ook met lessen op aanvraag. Op verschillende tijdstippen, dus voor iedereen mogelijk.

Showdance

Tijdens de lessen showdance in maakt u kennis met een mix van verschillende stijlen. De invloeden van streetdance, jazz, modern en hiphop zorgen voor veel afwisseling en steeds nieuwe uitdagingen.

Carnaval

Niet alleen voor carnaval, maar ook voor talloze andere evenementen zijn we continue op zoek naar mensen om deel te nemen. Samen worden de thematische choreografieën nauwgezet ingeoefend.

Paaldansen

Paaldansen is een volledige workout voor lichaam en geest waarbij kracht, conditie, doorzettingsvermogen en ritmiek worden gecombineerd met een vleugje verleiding rond en op de paal.

Nieuwe cursus beginners 10 beurtenreeks  start 18april Schrijf nu in!

Contact 

Ines Mier Dancers

Mechelsesteenweg 48

1800 Vilvoorde

bel of schrijf 0495/825937 of mail inesmier@live.be

Ines Mier Dancers
Contacteer ons!
02 899 01 03